Hårvård för män

Även män behöver ta hand om sitt hår, det är inte bara en sak för det kvinnliga könet. Allt hår behöver vårdas oavsett kön och det finns många sätt att göra det på. Det finns bland annat en hel del misstag vi gör när vi tvättar håret, som att alltid använda samma schampo. Det är också viktigt att använda produkter anpassade för just din hårtyp.

Glöm inte inpackningen

En inpackning då och då skyddar ditt hår mot allt det får utstå dagligen. Även om du som man ofta har mindre hår betyder det inte att det också skadas av väder och vind. Visste du att det finns några tidlösa frisyrer för män? Bland annat sidbenan som du enkelt kan styla med lite hårgel eller hårvax. Trimmat hår är också vanligt och dessutom mycket lättskött.

Hårvård gäller inte bara håret på huvudet

Som man är det inte bara håret på huvudet du ska vårda, även skägget och mustaschen är i behov av kärlek. På nätet kan du skaffa ordentliga redskap för att sköta både hår och ansiktshår. Med en skäggolja ger du skägget den näring och lyster det förtjänar, det finns många att välja mellan. Trimma gärna skägget försiktigt med en sax emellanåt för att få bort slitna toppar.

admin