Hårförlängning

Hårförlängning, även kallad extensions, är något som de senaste 10 åren blivit mycket populärt. Alla drömmer väl om ett friskt och tjockt hårsvall och med extensions skapar du lätt den stil du vill ha. I och med att kvalitén och tekniken på de olika löshåren utvecklats avsevärt kan du idag få ett svallande hår som ingen kan ana är oäkta.

HårförlängningDet finns idag lite olika typer av förlängningar, både permanenta och provisoriska. De provisoriska förlängningarna är så kallade ”clip-on”. Dessa är hårförlängningar som enkelt fästes i hårbotten med små clips och som tas bort från dag till dag. Till provisoriska förlängningar finns även så kallade ”Everyday Volume”, en enkel hästsvans som fästes med clips.

Till de permanenta förlängningarna finns idag några olika varianter där de vanligaste är träns, vax och tejpfästning. Alla dessa typer fästes permanent i botten av de egna håret och det brukar sitta ett par månader innan det behöver sättas om. De flesta håren är äkta och håller väldigt bra. Sköter du ditt löshår kan det hålla upp till ett år innan du behöver beställa ett nytt.

En permanent hårförlängning blir lätt beroendeframkallande och personer som börjat med hårförlängning har svårt att sluta. När förlängningen tas bort får man känslan att nästan vara flintskallig och håret känns tunt.  För personer med eget tunt här är hårförlängning en fantastisk metod att använda. Man kan skapa den fylliga och långa frisyren man drömt om som man på egen hand inte kan skaffa.

Löshår är ett måste för dig som drömmer om ett tjockt och fylligt hår men inte kan nå dit på naturlig väg.

 

admin