Fixa till dina ögonfransar

 

Det är inte bara håret som ger ditt ansikte en specifik look. Ögonen är som bekant själens spegel och genom att fixa dina ögonfransar framhäver du färgen och formen på ögonen ännu mer. Det mest grundläggande som ändå verkligen kan göra mycket, är att ta sig tid några minuter på morgonen och applicera lite mascara. Det piggar upp betydligt och ramar in ditt öga.

Lek med ögonens form genom att fixa ögonbrynen

Men det går faktiskt också att leka med form och färg på ögonen genom att fixa ögonfransarna på olika vis! Det finns många olika typer av mascaror numer som ger specifika resultat. Vill du ha mer kattlika ögon använder du en ögonfransböjare och lite kajal eller ögonskugga och använder sedan en mascara som förlänger.

Vill du har en intensivare, sotigare blick finns det mascaror som förtätar utan att förlänga så mycket. Det finns förstås också mer permanenta sätt att fixa till ögonfransarna på. Du kan exempelvis färga dem på salong eller själv hemma.

Ögonfransförlängningar till bra priser

Du kan också förlänga fransarna. Idag finns det avancerade förlängningar som sätts på frans för frans och som ger täta, långa ögonfransar. Du behöver nödvändigtvis inte göra det på salong utan detta kan du köpa online och få riktigt fördelaktiga priser med leverans direkt hem i brevlådan.

admin