Att börja bli tunnhårig

Att drabbas av tunnhårighet är tufft för såväl män som kvinnor och det är vanligare än vad många tror. Det kan bero på stress, vissa sjukdomar och ärftlighet och det kan komma redan i ung ålder. Att se håret falla av är psykiskt påfrestande, men det finns faktiskt en del lösningar. Några av dessa är mer permanenta än andra och det är du och din budget som avgör vad som passar.

Hjälp med stylingprodukter

Ett billigt och effektivt sätt att dölja håravfall är med stylingprodukter utvecklade för tunnhåriga, ta en titt här för att läsa mer om dessa produkter. Hårfiber fäster sig vid dina hårstrån tack vare elektrostatisk laddning, vilket ger ett fylligt och naturligt resultat. Det är ett relativt billigt alternativ för att dölja håravfall, som dessutom är helt smärtfritt att använda till skillnad från de kirurgiska alternativ som finns tillgängliga.

Kirurgiska behandlingar

Om du vill få bukt på ditt håravfall på ett effektivt sätt utan att behöva styla det varje dag är en eventuell hårtransplantation ett alternativ att fundera över. En hårtransplantation är ett kirurgiskt ingrepp där hårsäckarna förflyttas från ett givarområde på huvudet och sätts på platsen med håravfall. Resultatet visar sig först efter några månader och metoden kostar en hel del pengar, men många väljer att investera i en hårtransplantation.

admin